„Cezario“ salotos su vištiena pagal Roko Galvono receptą

2021 m. liepos 1 d. 16:58
Rokas Galvonas, virtuvės šefas
Receptas
Išbandykite „Cezario“ salotas – lengva, vasariška ir gardu!
Daugiau nuotraukų (3)
Reikės:
  • 1 galvos „Iceberg“ salotų
  • 150 g keptos vištienos
  • 4–6 virtų putpelių kiaušinių
  • 50 g tarkuoto kietojo sūrio
  • 4–5 ridikėlių
  • 2–3 nedidelių sviestinių bandelių
  • šlakelio alyvuogių aliejus
  • druskos
  • šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Padažui:
  • 150 g majonezo
  • 50 g brendžio
  • 1 česnako skiltelės
  • 20 g sojų padažo
  • 70 ml vandens
  • 50 g smulkintų žolelių (petražolių, krapų, čiobrelių, bazilikų)
Kaip gaminti
Padažui skirtus ingredientus sudėkite į kokteilinę ir suplakite. Paragaukite, ar nieko netrūksta.
„Iceberg“ salotas supjaustykite plačiomis (apie 2 cm) riekelėmis. Nedideliais gabalėliais supjaustytas bandeles paskrudinkite orkaitėje, tada apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir apibarstykite druska.
Juostelėmis supjaustytą vištieną dėkite ant salotų, sudėkite virtus putpelių kiaušinius, sūrį ir supjaustytus ridikėlius. Užpilkite padažo ir ant viršaus sudėkite skrebučius. Skanaus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.