Reikalingi produktai:
- 2 šaukštai sezamų sėklų
- 2 dideli šaukštai riešutų sviesto (naudojau su riešutų gabalėliais)
- 5 šaukštai (90 g) sūdytų žemės riešutų
- 90 g (plytelė) pieniško arba juodojo šokolado
Kaip gaminti
Sezamus pakepiname ant silpnos ugnies, kol paruduos.
Riešutus smulkiname peiliu.
Į indą dedame riešutus, sezamus ir sviestą, išmaišome.
Ištirpiname šokoladą garų vonelėje.
Drėgnomis rankomis formuojame rutuliukus ir dedame ant plėvele iškloto paviršiaus.
Apliejame tirpintu šokoladu.
Pastaba: šokoladas neturi būti labai karštas, kad nepradėtų tirpti riešutų sviestas.
Dedame valandai dviems į šaldytuvą.
Skanaujam! Be galo skanūs! Ir kaip visada – paprasta gaminti!