Beprotiškai skanūs spagečiai su kaparėliais ir itališku padažu

Jeigu esate makaronų patiekalų gerbėjai, išbandykite mūsų skaitytojos Eglės S. receptą. 

Spagečiai su kaparėliais ir itališku padažu.<br> Skaitytojos nuotr.
Spagečiai su kaparėliais ir itališku padažu.<br> Skaitytojos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 9, 2021, 4:30 PM, atnaujinta May 11, 2023, 6:12 PM

Reikės:

  • stiklainio „Tikras Italas“ padažo;
  • 300 g jautienos faršo;
  • 2 skiltelių česnako;
  • 1 didelės morkos;
  • 0,5 mėlynojo/raudono svogūno;
  • šparaginių pupelių;
  • juodųjų alyvuogių;
  • tarkuoto kietojo sūrio;
  • kaparėlių.

Kaip gaminti

Į faršą berti pipirų, druskos, sumaišyti su smulkintu česnaku bei tarkuota morka. 

Į įkaitintą keptuvę su aliejumi sudėti faršą su priedais ir maišyti, kol apskrus. Tuomet supilti padažą, pupeles ir viską ant lėtos ugnies troškinti keptuvėje, kol išvirs spagečiai

Ant išvirtų spagečių pilame iškeptą faršą bei apibarstome alyvuogėmis, tarkuotu sūriu bei kaparėliais, kurie be proto skaniai „sužaidžia“ finale!

Skanaus! 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.