Reikės:
- stiklainio „Tikras Italas“ padažo;
- 300 g jautienos faršo;
- 2 skiltelių česnako;
- 1 didelės morkos;
- 0,5 mėlynojo/raudono svogūno;
- šparaginių pupelių;
- juodųjų alyvuogių;
- tarkuoto kietojo sūrio;
- kaparėlių.
Kaip gaminti
Į faršą berti pipirų, druskos, sumaišyti su smulkintu česnaku bei tarkuota morka.
Į įkaitintą keptuvę su aliejumi sudėti faršą su priedais ir maišyti, kol apskrus. Tuomet supilti padažą, pupeles ir viską ant lėtos ugnies troškinti keptuvėje, kol išvirs spagečiai.
Ant išvirtų spagečių pilame iškeptą faršą bei apibarstome alyvuogėmis, tarkuotu sūriu bei kaparėliais, kurie be proto skaniai „sužaidžia“ finale!
Skanaus!