Reikės (4 porcijoms):
* 4 sviestažuvės filė kepsnelių
* druskos, pipirų (pagal skonį)
* 2 avokadų (8 skiltelių)
* 2 druskoje keptų burokėlių griežinėlių
* mažų romaninių salotų lapų
* 1 mėlynojo svogūno griežinėlių
* kalendrų daigų (kelių lapelių)
* žiupsnelio sezamų sėklų
Padažui reikės:
* 1 v. š. tahinio pastos
* 1 v. š. „Tom Yum“ pastos
* 2 citrinų sulčių
* 2 v. š. medaus
* 100 ml alyvuogių aliejaus
Padažo ingredientus dedame į dubenį, plakame šluotele iki vientisos masės. Kepsnelius kepame keptuvėje po 3–5 min. iš abiejų pusių. Pagardiname druska. Dedame į lėkštę tokia tvarka: žuvis, daržovės, padažas, daigai ir skrudintos sezamų sėklos.