Pesto su kanapių sėklomis
Reikės:
- 40 g šviežių bazilikų lapelių
- 1 skiltelės česnako
- 50 g kanapių sėklų be luobelių
- 2 v. š. mielių dribsnių
- 2-3 v. š. nerafinuoto alyvuogių aliejaus
- 2 v. š. citrinos sulčių
Kaip gaminti
Visus ingredientus sudedame į maisto trintuvą ir sutriname iki vientisos masės. Jeigu norite skystesnio pesto, pilkite šiek tiek daugiau aliejaus.
Skanaus!
Receptu dalijasi ne pelno siekiantis ir augalinę mitybą populiarinantis projektas „Tapk auGalingas“, kuriuo norima paskatinti susipažinti su augaline mityba ir pabandyti bent retkarčiais gaminti be gyvūninės kilmės produktų. Kiekvieną pirmadienį mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių auGalingų receptų!
Šįkart už receptą dėkojame Rimai ir tinklaraščiui „Sveikas receptas“.