Porcijos 4.
Užtruksite apie 20 min.
Reikės:
- 1 virto kiaulės liežuvio;
- 1 morkos;
- 1 svogūno;
- 1 v. š. pomidorų padažo;
- šlakelio aliejaus;
- 4–6 v. š. konservuotų žirnelių;
- 4 marinuotų agurkų;
- žiupsnio druskos;
- žiupsnio juodųjų pipirų;
- majonezo pagal poreikį.
Gaminimas:
Daržoves nulupame. Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame daržoves ir pakepiname, kol jos suminkštės.
Įdedame pomidorų padažo, pagardiname druska ir pipirais. Išmaišome, nukeliame nuo ugnies ir leidžiame atvėsti.
Agurkus supjaustome šiaudeliais. Kartu su žirneliais leidžiame skysčiui nusivarvėti. Liežuvį taip pat supjaustome šiaudeliais.
Maišome mišrainę su majonezu ir ragaujame.