Kokosiniai varškėčiai su džiovintais abrikosais bus tobuli net ir atvėsę

2021 m. sausio 3 d. 10:53
Audronė Zemenskienė, „Gamink su Audrone“
Receptas
Truputis poilsio nuo mėsos patiekalų. Ta proga prikepiau varškėtukų. Šįsyk kepiau kokosinius, su džiovintais abrikosais. 
Daugiau nuotraukų (1)
O kokie geruliai gavosi... Minkšti, purūs, net ir šalti jie tobuli – kaip bandutės. 
Dalijuosi receptu.
Kokosiniai varškėtukai su džiovintais abrikosais
Reikės:
  • 2 × 180 g pakelių varškės,
  • 2 kiaušinių,
  • 2 v. š. cukraus (pagal skonį),
  • 3 v. š. kokosų drožlių,
  • 4-5 v. š. miltų,
  • 8 vnt. džiovintų abrikosų,
  • 0,5 a. š. kepimo miltelių,
  • aliejaus kepti
Kaip gaminti
Varškę sutryniau su kiaušiniu ir cukrumi, subėriau kokoso drožles, sudėjau džiovintus ir smulkiai pjaustytus abrikosus (prieš tai juos išmirkiau), subėriau miltus su kepimo milteliais ir išmaišiau.
Iš masės formavau varškėtukus (jei masė lips prie rankų, jas sudrėkinkite vandeniu) ir juos apkepiau keptuvėje šlakelyje aliejaus iš abiejų pusių.
Skanaus!
varškėčiai^Instantreceptas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.