O kokie geruliai gavosi... Minkšti, purūs, net ir šalti jie tobuli – kaip bandutės.
Dalijuosi receptu.
Kokosiniai varškėtukai su džiovintais abrikosais
Reikės:
- 2 × 180 g pakelių varškės,
- 2 kiaušinių,
- 2 v. š. cukraus (pagal skonį),
- 3 v. š. kokosų drožlių,
- 4-5 v. š. miltų,
- 8 vnt. džiovintų abrikosų,
- 0,5 a. š. kepimo miltelių,
- aliejaus kepti
Kaip gaminti
Varškę sutryniau su kiaušiniu ir cukrumi, subėriau kokoso drožles, sudėjau džiovintus ir smulkiai pjaustytus abrikosus (prieš tai juos išmirkiau), subėriau miltus su kepimo milteliais ir išmaišiau.
Iš masės formavau varškėtukus (jei masė lips prie rankų, jas sudrėkinkite vandeniu) ir juos apkepiau keptuvėje šlakelyje aliejaus iš abiejų pusių.
Skanaus!