Karštai rūkyti lašišos žuvies kotletukai
Reikės:
- 3 vidutinio dydžio bulvių (apie 550 g)
- VEGETA NATUR bulvių prieskonių
- ½ citrinos tarkuotos žievelės
- 2 smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų
- 1 valgomojo šaukšto smulkiai pjaustytų krapų
- 2 gabaliukų karštai rūkytos lašišos filė be odos
- VEGETA NATUR žuvies prieskonių
- 2 v. š. miltų
- alyvuogių aliejaus
Kaip gaminti
Išvirkite bulves be lupenų ir sutrinkite jas su VEGETA NATUR bulvių prieskoniais, svogūnais, krapais ir citrinos nutarkuota citrinos žievele. Karštai rūkytą lašišą supjaustykite smulkiais gabalėliais, apibarstykite VEGETA NATUR žuvies prieskoniais ir sumaišykite su bulvių mase.
Suformuokite 4 kotletukus, apvoliokite juos miltuose ir kepkite iš abiejų pusių keptuvėje apie 5 minutes, kol apskrus. Kepimui naudokite šiek tiek alyvuogių aliejaus. Svarbiausia jų neperkepti.
Viskas – ypatingo skonio, bet greitai ir paprastai pagaminami lašišos kotletukai paruošti. Pateikti rekomenduojama su mėgstamomis gaiviomis salotomis.