Kepti obuoliai su uogomis: sveikas ir gardus desertas, kuris pakeis pačius skaniausius pyragus

2020 m. gruodžio 16 d. 10:36
Emilija Miliauskė, „Kuras kūnui“
Receptas
Obuolių įdarui tinka įvairios šviežios ar šaldytos uogos. Taip pat labai skanu šviežios datulės su neskrudintos kakavos milteliais ir riešutų sviestu. Pakeis skaniausius pyragus.
Daugiau nuotraukų (1)
Kepti obuoliai su uogomis ir cinamonu
Reikės:
  • 6 obuolių
  • 2-3 arb. š. cinamono
  • 3 arb. š. medaus (agavų sirupo ar stevijos)
  • šaldytų šilauogių ar kitų uogų
Kaip gaminti
Obuolių šerdeles pašalinti specialiu prietaisu ar skustuku, paliekant dugną. Truputėlį daugiau išskobti šonus.
Į vidų dėti uogų, po žiupsnį cinamono ir pusę šaukštelio medaus.
Kepti orkaitėje 180° C 35-40 min.
Papuošti uogomis, kokosų ar migdolų drožlėmis.
obuoliaikepti^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2025 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.