Pasak jos, šviežius agurkus galima pakeisti raudonomis saldžiosiomis paprikomis – bus ne mažiau gardu. O ingredientų dėti pagal savo skonį – nebūtina laikytis tikslaus recepto.
Taip pat ji pridūrė, kad mišrainė gardžiausia, kai pagaminta tą pačią dieną, nes kitą dieną ryžiai pradeda kietėti.
Dalijamės receptu.
Krabų lazdelių mišrainė su ryžiais
Reikės:
- 100 g ryžių, išvirtų ir nusausintų
- 200 g krabų lazdelių
- 2-3 virtų kiaušinių
- 1 ilgavaisio agurko ar raudonosios saldžiosios paprikos
- kelių šaukštų konservuotų kukurūzų
- majonezo
- druskos, juodųjų pipirų
- žalumynų
Kaip gaminti
Krabų lazdeles ir agurką ar papriką supjaustykite, kiaušinius sukapokite. Viską sumaišykite su majonezu, pagardinkite druska, pipirais
„Skanaus!“ – palinkėjo Monika.