Neišpasakytai skanios ispaniškos spurgos: darbo nedaug, o rezultatas sužavės visus smaližius

2020 m. lapkričio 14 d. 15:18
„Food for soul“
Receptas
Ispaniškos spurgos „Churros“ – mėgstanties riebesnius, minkštus, purius, saldžius ir sočius desertus. Skanumas neišpasakytas! 
Daugiau nuotraukų (1)
Sakysite, kalorijų bomba? Taip, bet kartu su jomis galima ir liežuvį praryti, todėl palepinkite save ir savo gomurį. 
Darbo labai nedaug, tad pasigaminsite lengvai! 
Ispaniškos spurgos „Churros“
Reikalingi produktai:
  • 250 ml vandens
  • 2 šaukštai cukraus
  • 2 šaukštai aliejaus
  • 130 g miltų
  • 2 kiaušiniai
  • cinamonas ir cukrus 
Kaip gaminti 
Puode užkaičiame vandenį, dedame cukrų, aliejų. Išmaišome ir beriame miltus nuplikymui. Gerai viską išmaišome medine mentele, kad neliktų miltų gumuliukų. 
Tuomet dedame 2 kiaušinius ir maišome, kol masė įgaus gražią vientisą konsistenciją. Ji bus šiek tiek lipni, bet nepergyvenkite – viskas puiku.
Dedame masę į konditerinį maišelį ir išspaudžiame pageidaujama forma ant padėklo ar lentelės, išklotos kepimo popieriumi. Forma gali būti pailga arba tokia, kokia jums patinka. 
Tuomet dedame į šaldymo kamerą ir laikome apie 40 min. 
Išėmę kepame įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
Lėkštėje sumaišome cinamoną su cukrumi, iškeptas, nusausintas spurgas apvoliojame ir – skanaus!
spurgos^Instantreceptas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.