Keptos traiškytos bulvės maloniai nustebins tiek namiškius, tiek svečius

2020 m. lapkričio 4 d. 11:21
„Lithuanian in the USA“
Receptas
Traiškytos bulvės man yra kažkas super skanaus! Ir, kas geriausia, labai greitai pagaminama. 
Daugiau nuotraukų (2)
Nustebinsite ne tik namiškius, bet ir užklydusius svečius, patiekdami tokias bulves kaip garnyrą prie kepsnio ar bet kokio kito patiekalo.  
Keptos traiškytos bulvės
Reikės:
  • norimo kiekio nedidelių bulvių
  • alyvuogių aliejaus
  • druskos, pipirų, 
  • česnako miltelių, 
  • džiovintų raudonėlių, čiobrelių ir petražolių
Gaminimas
Bulves gerai nuplauname, sudedame į puodą su vandeniu ir verdame, kol bulvės šiek tiek suminkštėja.
Jei bus per minkštos, labai susitrins traiškant.
Kepimo skardą patepame alyvuogių aliejumi, ant jos sudedame bulves, sutraiškome kiekvieną bulvę paspausdami bulvių grūstuve. 
Apibarstome prieskoniais, apšlakstome (negailėdami) alyvuogių aliejumi ir kepame 230 C įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 min., kol bulvės gražiai apskrus.
keptos bulvės^Instantreceptas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2025 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.