Humusas su moliūgais
Reikės:
- 300 g konservuotų avinžirnių
- 130 g moliūgų tyrės
- 25 g sezamų pastos
- 1 česnako galvos (keptos orkaitėje). Į humusą įdėjau 5 skilteles.
- 30 ml aliejaus
- 15 ml citrinų sulčių
- 1 a.š. kario prieskonių
- 2-3 v. š. akvafabos (skysčio nuo avinžirnių)
- druskos pagal skonį
Kaip gaminti
Visus ingredientus dedame į maisto smulkintuvą ir sutriname iki vientisos masės.
Skanaus!
Receptu dalijasi ne pelno siekiantis ir augalinę mitybą populiarinantis projektas „Tapk auGalingas“, kuriuo norima paskatinti susipažinti su augaline mityba ir pabandyti bent retkarčiais gaminti be gyvūninės kilmės produktų. Kiekvieną pirmadienį mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių auGalingų receptų!
Šįkart už receptą dėkojame tinklaraščiui „Sveikas receptas“.