Marinuoti burokėliai: kai išbandžiau šį receptą, į kitus nebesidairau

2020 m. rugsėjo 26 d. 09:39
„Kviečiu į virtuvę“
Receptas
Kai pradėjau marinuoti burokėlius pagal šį receptą, į kitus nebesidairau. Man šis marinatas tobulas. 
Daugiau nuotraukų (1)
Burokėliai gaunasi saldžiarūgščiai. Puikiai tinka šaltibarščiams ruošti, valgyti vienus, kaip garnyrą ar sriubai virti. Iš nurodytų produktų paruošite marinatą maždaug apie 2 kg virtų burokėlių. 
Saldžiarūgščiai marinuoti burokėliai
Reikės:
  • virtų burokėlių.
Marinatui:
  • 1 l vandens;
  • 2 v. š. cukraus;
  • 1 v. š. druskos;
  • 0,5 st. acto 9 proc.;
  • kelių juodųjų pipirų, lauro lapelių.
Kaip gaminti 
Išverdame marinatą. Burokėlius sutarkuojame. Sudedame į marinatą ir dar kartą užverdame. 
Pilstome į švariai išplautus ir iškaitintus stiklainius. Užsukame dangteliais ir apverčiame žemyn.  Užklojame stora antklode ir leidžiame atvėsti.
burokėliaimarinatas^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.