Dalinuosi jos žaliosios mišrainės receptu. Joje vynuogių saldumas persipina su specifiniu saliero skoniu, o jį atgaivina agurkai ir salotos. Vištiena suteikia sotumo, o graikiniai riešutai – traškumo“, – rašo „Skonio“ skaitytoja Nijolė.
Žalioji mišrainė su vynuogėmis
Reikės:
Kaip gaminti
Visus produktus supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir sumaišykite su majonezu.
Jei norite šventiškesnio varianto – sumaišykite visus produktus, išskyrus vynuoges – jomis apdėliokite salotas, sudėtas į lėkštę – paprasta ir puošnu.
Šis receptas – konkurso „Lietuviškų gėrybių fiesta“ dalyvis.
Portalas lrytas.lt kviečia skaitytojus dalintis receptais ir laimėti praktiškus bei vertingus „Vegeta NATUR“ prizus!
Trims įdomiausių, daugiausia skaitytojų dėmesio sulaukusių receptų autoriams konkurso rėmėjas „Vegeta NATUR“ padovanos natūralių itin geru skoniu pasižyminčių prieskonių rinkinius. „Vegeta NATUR“ prieskoniai gaminami tik iš natūralių daržovių bei priekoninių žolelių, juose nėra nepageidaujamų priedų, skonio bei aromato stipriklių.
O visiems, kurie savo receptuose panaudos „Vegeta NATUR“ prieskonius ir atsiųs nuotrauką, kurioje matomas prieskonių pakelis, konkurso rėmėjas padovanos papildomą dovaną – vieną iš „Vegeta NATUR“ prieskonių pakelių.
Receptus su nuotraukomis konkursui „Lietuviškių gėrybių fiesta“ siųskite adresu skonis@lrytas.lt iki rugsėjo 18 d.
Nugalėtojus išrinks „Skonio“ rubrikos redakcija, vertindama recepto originalumą bei atsižvelgdama į jo populiarumą tarp skaitytojų.
Laimėtojus skelbsime rugsėjo 21-ąją.