Sūrio, daržovių ir pievagrybių iešmeliai: paprasta, greita, skanu ir sveika

2020 m. rugpjūčio 15 d. 14:07
„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“
Receptas
Greitai paruošiamo intensyvaus skonio užkandžio receptas. 
Daugiau nuotraukų (3)
Halumio sūrio, daržovių ir pievagrybių iešmeliai su balzaminio acto užpilu
Reikės:
  • halumio sūrio;
  • pievagrybių;
  • pomidoriukų;
  • paprikos.
Kaip gaminti
Veriame ant iešmelių. Kepame virš žarijų 180°C temperatūroje 15-20 minučių karts nuo karto vartydami.
Užpilui reikės:
  • 2 šaukštų balzaminio acto;
  • 5 šaukštų ypač tyro alyvuogių aliejaus;
  • druskos, juodųjų pipirų.
Prieš pilant ant keptų iešmelių gerai sumaišome.
Paprasta, greita, skanu ir sveika.
Skanaus!
keptas sūrisužkandis^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.