Jautienos mėsainiai su pievagrybiais: išbandykite – nepasigailėsite

2020 m. rugpjūčio 12 d. 13:36
„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“
Receptas
Mėsainių mėgėjams – naujas, kiek kitoks receptas.
Daugiau nuotraukų (5)
Reikalingi produktai:
  • 500 g riebesnio jautienos faršo;
  • 200 g pievagrybių, tarkuotų burokine tarka;
  • 1 kiaušinis;
  • 60 g džiūvėsėlių;
  • žiupsnelis druskos, juodieji pipirai;
  • šlakelis alyvuogių aliejaus;
  • šoninės juostelės;
  • pomidorai;
  • salotų lapai;
  • Masdamo arba Gaudos sūris;
  • bandelės;
  • marinuoti pievagrybiai papuošti. 
Kaip gaminti
Inde sumaišome faršą, tarkuotus pievagrybius, kiaušinį, džiūvėsėlius. Pagardiname žiupsneliu druskos, juodaisiais pipirais. Gerai išminkome.
Daliname į 8 lygias dalis, lentelės paviršių patepame aliejumi, kad mėsa nepriliptų, formuojame mėsos paplotėlius.
Kepame atviroje kepsninėje 180-200°C temperatūroje 4-6 minutes vieną kartą apverčiant, sudedame sūrį, kepsninės dangtį uždarome 30 sekundžių, kol išsilydys sūris. Ištraukiame, atidedame.
Greit paskrudiname šoninę, bandeles lengvai pašildome. Pasistatome sau patinkantį bokštelį.
Skanaus! 
mėsainiainaminis mėsainis^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.