Greitai pagaminami žuvies piršteliai, kuriuos noriai valgė net ir vaikai

2020 m. rugpjūčio 7 d. 13:13
„Kviečiu į virtuvę“
Receptas
Greitai pagaminami žuvies piršteliai. O labiausiai džiaugiausi, kad šiuos žuvų pirštelius su malonumu valgė net vaikai. Pateikti su česnakiniu padažu jie nebetampa tokie sveiki, kaip būtų valgomi vieni, bet kad sveikesni ir skanesni negu pirkti žuvų piršteliai tai 100 %.
Daugiau nuotraukų (2)
Porcijos 2.
Užtruksite apie 30 min.
  • 500 g baltos žuvies filė (aš naudojau otą);
  • 1 a. š. žolelių prieskonių;
  • 1 a. š. žuvies prieskonių;
  • druskos pagal skonį;
  • žiupsnis baltųjų pipirų;
  • 4 v. š. džiūvėsėlių;
  • 1 kiaušinis;
  • 2 v. š. miltų.
Padažui:
  • 2 v. š. majonezo;
  • 1 a. š. grūdėtų garstyčių;
  • 1 v. š. pomidorų padažo;
  • žiupsnis druskos;
  • 1 skiltelė česnako.
Žuvį supjaustome pailgomis juostelėmis. Pabarstome prieskoniais, druska. Apvoliojame miltuose, kiaušinio plakinyje, tada džiūvėsėliuose. Sudedame į kepimo indą ir kepame įkaitintoje orkaitėje iki 180 Celsijaus laipsnių temperatūroje 15–20 min.
Česnaką pasmulkiname, maišome su majonezu, pomidorų padažų, druska, garstyčiomis. Gerai išmaišome. Patiekiame žuvies pirštelius su česnakiniu majonezo padažu.
Receptu pasidalijo „Kviečiu į virtuvę“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.