Kopūstų ir mėsos kepsnys: produktai paprasti, o rezultatas maloniai nustebins

2020 m. liepos 11 d. 17:27
Audronė Zemenskienė, „Gamink su Audrone“
Receptas
Nelabai žinau, kaip pavadinti patiekalą, kurį pagaminau, bet jis labai skanus.
Daugiau nuotraukų (2)
Skonis lyg ir balandėlių, bet ne balandėliai, tad nusprendžiau, tegu  tai bus kopūstų ir maltos mėsos kepsnys. 
Šiuo receptu su manim pasidalino kolegė – ačiū jai už puikų receptą.
Kadangi man labai patiko šis kepsnys, nusprendžiau šiuo receptu pasidalinti ir su jumis. 
Kopūstų ir mėsos kepsnys
Reikės:
  • kopūsto,
  • vištienos šlaunelių ir krūtinėlių filė faršo (tinka ir kita mėsa),
  • pomidorų,
  • majonezo ir grietinės padažui (tinka ir pomidorų ar kitas padažas pagal jūsų skonį ),
  • vištienos prieskonių,
  • smulkinto svogūno,
  • prieskoninių žolelių,
  • pipirų ir druskos,
  • tarkuoto sūrio (pagal skonį).
Kaip gaminti 
Kopūstą supjausčiau griežinėliais, pomidorus – riekelėmis.
Vištienos faršą pagardinau recepte išvardintais prieskoniais ir išmaišiau.
Kopūsto griežinėlį aptepiau padažu, ant viršaus uždėjau paruoštą vištienos faršą ir pomidorus. Pagardinau prieskoninėmis žolelėmis.
Taip paruoštus kepsnius sudėjau į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi, ir pašoviau kepti į orkaitę.
Kepiau įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje 30-35 min.
Baigiant kepti užbarsčiau sūrio (aš sūrio barsčiau visai nedaug, bet jūs galite naudoti jo daugiau ar išvis nedėti).
Skanaus!
kopūstasfaršasreceptas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.