Kefyre marinuoti vištienos peteliai: išsikepkite – nenusivilsite

2020 m. liepos 4 d. 13:36
Audronė Zemenskienė, „Gamink su Audrone“
Receptas
Manau, kad ne paskutinėje vietoje yra ir gebėjimai skaniai iškepti šašlyką, įvairius kepsnius, daržoves.  
Daugiau nuotraukų (2)
Manau, kad ne paskutinėje vietoje yra ir gebėjimai skaniai iškepti šašlyką, įvairius kepsnius, daržoves.  
Aš kepimo procesą patikiu žentui – jis tikrai patyręs šiuose reikaluose.
Skubu pasidalinti marinuotų vištienos petelių receptu – gal ir jūs juo pasinaudosite savaitgalį.
Kefyre marinuoti vištienos peteliai
Reikės:
  • 1 kg vištienos petelių (ar kitos mėsos),
  • kefyro,
  • vištienos prieskonių,
  • raudonosios paprikos miltelių,
  • itališkų žolelių prieskonių,
  • maltų juodų pipirų,
  • česnako granulių,
  • rozmarino,
  • druskos.
Kaip gaminti 
Vištienos petelius nuploviau, nusausinau ir įtryniau prieskoniais.
Ant vištienos petelių supyliau kefyrą ir uždengusi maistine plėvele palikau marinuotis šaldytuve per naktį.
Viskas. Liko traukti kepsninę, kurti ugnį ir kepti.
Gero savaitgalio ir gardžių kepsnių!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2025 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.