Manau, kad ne paskutinėje vietoje yra ir gebėjimai skaniai iškepti šašlyką, įvairius kepsnius, daržoves.
Aš kepimo procesą patikiu žentui – jis tikrai patyręs šiuose reikaluose.
Skubu pasidalinti marinuotų vištienos petelių receptu – gal ir jūs juo pasinaudosite savaitgalį.
Kefyre marinuoti vištienos peteliai
Reikės:
- 1 kg vištienos petelių (ar kitos mėsos),
- kefyro,
- vištienos prieskonių,
- raudonosios paprikos miltelių,
- itališkų žolelių prieskonių,
- maltų juodų pipirų,
- česnako granulių,
- rozmarino,
- druskos.
Kaip gaminti
Vištienos petelius nuploviau, nusausinau ir įtryniau prieskoniais.
Ant vištienos petelių supyliau kefyrą ir uždengusi maistine plėvele palikau marinuotis šaldytuve per naktį.
Viskas. Liko traukti kepsninę, kurti ugnį ir kepti.
Gero savaitgalio ir gardžių kepsnių!