Neišmeskite česnakų žiedų – pasiruoškite puikaus prieskonio

2020 m. birželio 19 d. 09:20
„Kviečiu į virtuvę“
Receptas
Jau kelerius metus vis ruošdavausi pasigaminti česnakų žiedų prieskoniams. Tai vis kas nors nutikdavo, tai laiko nerasdavau, tai česnakų žiedai peraugdavo. 
Daugiau nuotraukų (2)
O šiais metais pagavau patį tinkamiausią laiką. Ir štai – dalinuosi su jumis puikaus prieskonio receptu. 
Jam paruošti reikėtų naudoti jaunus česnakų žiedus, nes peraugę tampa kieti, besiveliantys, tarsi siūlai. 
Puikiausiai tinka marinuoti mėsai, naudoti troškiniams ar sriuboms. Tinka visur, kur tik naudojate česnaką. 
Beje, jei česnakų žiedų turite labai daug, sumaltus juos galima užšaldyti ledukų formelėse. 
Česnakų žiedai prieskoniams
Reikės:
  • jaunų česnakų žiedų su žiedkočiais;
  • žiupsnio druskos.
Kaip gaminti
Česnakų žiedus nuplauname, sumalame arba susmulkiname maisto smulkintuvu.
Įberiame druskos, išmaišome, sudedame į stiklainiukus ir laikome šaldytuve.
česnakaiprieskoniai^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.