Jogurtinė duonelė be raugo ar mielių: iš kelių produktų – rezultatas, kurį norisi pakartoti

2020 m. balandžio 27 d. 10:11
Audronė Zemenskienė, „Gamink su Audrone“
Receptas
Aš ir vėl noriu su jumis pasidalinti gardžios duonelės receptu. Iš karto pasakysiu, kad išsikepti šiai duonelei nereikia raugo, sodos ar kepimo miltelių! 
Daugiau nuotraukų (2)
Ją kepiau su jogurtu.
Šią duonelę kepiau ne sykį, ir man ji labai skani, o ir pagaminama vos iš kelių produktų. 
Skubu pasidalinti receptu. Kepkite, o aš lauksiu atsiliepimų.
Duonelė su jogurtu
Reikės:
  • 500 g visagrūdžių miltų,
  • 400 g natūralaus jogurto,
  • 2 kiaušinių,
  • 1 a. š. druskos.
Kaip gaminti 
Dubenyje sumaišiau miltus su druska, supyliau jogurtą, įmušiau kiaušinius ir išmaišiau (galite įmaišyti ir sėklų).
Iš paruoštos masės suformavau duonos kepaliuką.
Kepimo skardelėje paklojau kepimo popierių ir padėjau duonelę. Viršų apibarsčiau sezamų sėklomis.
Kepiau įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje 50-60 min. Ar iškepė, tikrinkite mediniu pagaliuku.
Skanaus! 
duonaduonelė^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.