Reikės:
„Fettuccine“ makaronų;
sojų faršo;
raudonojo svogūno;
česnako;
pomidorų pastos;
vyšninių pomidoriukų;
džiovintų pomidorų;
šviežių bazilikų ir čiobrelių.
Kaip gaminti
10 min. apvirkite sojų faršą (jei perkate jį sausą).
Keptuvėje ant vidutinės ugnies apskrudinkite sojų faršą – būtina nuolat maišyti, kad neprikeptų.
Tuomet į keptuvę sudėkite smulkiai supjaustytą raudonąjį svogūną ir išspauskite norimą kiekį česnako skiltelių. Pridėkite druskos ir pipirų pagal skonį.
Svogūnui sukepus iki skaidrumo, supilkite pomidorų pastą, sudėkite per pusę perpjautus vyšninius pomidoriukus ir smulkiai sukapotus džiovintus pomidorus.
Palikite pasitroškinti.
Išvirkite makaronus sūdytame vandenyje – labai svarbu jų nepervirti!
Patiekite makaronus su padažu, apibarstykite šviežiais bazilikais ir čiobrelių lapeliais.
Skanaus!
Receptu pasidalijo „AuGalingas pirmadienis“
„AuGalingas pirmadienis“ yra visuomenės sveikatos projektas, skatinantis vartoti daugiau daržovių, vaisių, grūdinių kultūrų ir vieną dieną per savaitę atsisakyti mėsos. Tą padaryti nebus sunku, nes kiekvieną pirmadienį dalinsimės naujų, auGalingų patiekalų receptais, padėsiančiais pradėti savaitę sveikai, energingai ir skaniai.