Džiovinti abrikosai su varškės įdaru – kai norisi ko nors saldaus, bet nenuodėmingo

2020 m. kovo 7 d. 17:44
„Rasos virtuvės užrašai“
Receptas
Kuo pakeisti saldainius? Siūlau pasigaminti skanius naminius saldainius iš varškės ir džiovintų abrikosų.
Daugiau nuotraukų (3)
Džiovinti abrikosai su varškės įdaru
Reikės:
  • 300 g džiovintų abrikosų (turėtų būti minkšti, ne per sausi);
  • 100 g varškės;
  • 10 g kokosų drožlių (nebūtinai);
  • 1 kiaušinio.
Kaip gaminti
Džiovintus abrikosus nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
Abrikosus įpjaukite išilgai iš vienos pusės.
Varškę sumaišykite su kiaušiniu ir kokoso drožlėmis.
Užpildykite džiovintus abrikosus varškės įdaru ir dėkite į kepimo popieriumi ištiestą kepimo skardą.
Kepkite 180–200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 5–7 min.
Skanaus!
džiovinti abrikosaivarškėdesertas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.