Reikės:
- 1–1,5 kg ėrienos šonkaulių;
- 1 kg šviežių bulvių;
- 3 morkų;
- 2 svogūnų;
- 5 skiltelių česnako;
- druskos, pipirų;
- ryšelio krapų ir petražolių;
- alyvuogių aliejaus;
- 300 ml vandens;
- „Chipotle“ aštraus padažo pagal skonį.
Kaip gaminti
Kauliukus 10 minučių apkepame aliejuje, kol apskrunda, apibarstome druska, papipirais, ištraukiame ir sumetame į puodą.
Ant viršaus beriame česnakus, svogūnus, morkas.
Apskrudiname bulves, apibarstome druska, papipirais, sumetame į puodą.
„Chipotle“ padažo prikratome į vandenį ir supilame į puodą.
Ant viršaus – krapai, petražolės ir dangtis. Troškiname 150-170°C temperatūroje apie 2,5-3 valandas.
Patiekiame su šviežiai raugtais agurkais.
Skanaus!