Paprastas ir skanus ėrienos troškinys

2020 m. vasario 7 d. 13:12
„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“
Receptas
Ėrienos troškinys pagal šį receptą – paprastas ir skanus. Vaizdo siužetą rasite žemiau.
Daugiau nuotraukų (1)
Reikės:
  • 1–1,5 kg ėrienos šonkaulių;
  • 1 kg šviežių bulvių;
  • 3 morkų;
  • 2 svogūnų;
  • 5 skiltelių česnako;
  • druskos, pipirų;
  • ryšelio krapų ir petražolių;
  • alyvuogių aliejaus;
  • 300 ml vandens;
  • „Chipotle“ aštraus padažo pagal skonį.
Kaip gaminti
Kauliukus 10 minučių apkepame aliejuje, kol apskrunda, apibarstome druska, papipirais, ištraukiame ir sumetame į puodą.
Ant viršaus beriame česnakus, svogūnus, morkas.
Apskrudiname bulves, apibarstome druska, papipirais, sumetame į puodą.
„Chipotle“ padažo prikratome į vandenį ir supilame į puodą.
Ant viršaus – krapai, petražolės ir dangtis. Troškiname 150-170°C temperatūroje apie 2,5-3 valandas.
Patiekiame su šviežiai raugtais agurkais.
Skanaus! 
troškinysėriena^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.