Vištienos kotletai su obuoliu: minkšti, skanūs, greitai pagaminami

2020 m. sausio 28 d. 16:06
Odeta Kudopčenkienė, „Samčio užrašai“
Receptas
Niekas dar niekada nepasakė: „Nenoriu kotletų“. Visi juos mėgsta. Mėgstu ir aš. Valgome tikrai retai, bet mėgstame primenančius vaikystę – su salotomis ir bulvių koše.
Daugiau nuotraukų (4)
Kaip pagaminti purią lyg debesėlis bulvių košę jau esu rašiusi, o šį kartą dalinuosi labai skanių kotletų receptu.
Minkšti, skanūs, greitai pagaminami... Obuolys šiems kotletams suteikė tikrai gerą skonį. Prisipažinsiu – tokių dar nebuvau gaminusi, o jums gal tai nėra naujiena.
Štai ir idėja pietums.
Ingredientai:
  • 500 g vištienos faršo
  • 1 obuolys
  • 1 svogūnas
  • 1 nedidelė morka
  • 1 kiaušinis
  • 1/2 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių
  • žiupsnelis druskos
  • aliejus kepimui
Į vištienos faršą įtarkuojame nuluptą obuolį. Smulkintą svogūną ir tarkuotą morką pakepiname šlakelyje aliejaus. Kai daržovės suminkštės ir pravės-sudedame į faršą. Įmušame kiaušinį, suberiame druską, rūkytą papriką ir gerai išmaišome masę.
Formuojame kotletukus ir kepame iš abiejų pusių keptuvėje su aliejumi, kol kotletai iškeps.
Receptu pasidalijo „Samčio užrašai“
kotletaivištiena^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.