Kaip pagaminti purią lyg debesėlis bulvių košę jau esu rašiusi, o šį kartą dalinuosi labai skanių kotletų receptu.
Minkšti, skanūs, greitai pagaminami... Obuolys šiems kotletams suteikė tikrai gerą skonį. Prisipažinsiu – tokių dar nebuvau gaminusi, o jums gal tai nėra naujiena.
Štai ir idėja pietums.
Ingredientai:
- 500 g vištienos faršo
- 1 obuolys
- 1 svogūnas
- 1 nedidelė morka
- 1 kiaušinis
- 1/2 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių
- žiupsnelis druskos
- aliejus kepimui
Į vištienos faršą įtarkuojame nuluptą obuolį. Smulkintą svogūną ir tarkuotą morką pakepiname šlakelyje aliejaus. Kai daržovės suminkštės ir pravės-sudedame į faršą. Įmušame kiaušinį, suberiame druską, rūkytą papriką ir gerai išmaišome masę.
Formuojame kotletukus ir kepame iš abiejų pusių keptuvėje su aliejumi, kol kotletai iškeps.
Receptu pasidalijo „Samčio užrašai“