Varškės sūreliai be cukraus tiks ir pusryčiams, ir desertui

2020 m. sausio 23 d. 10:15
Receptas
Varškės sūreliai be cukraus pagal subalansuotos mitybos ekspertės Ritos Šilenskienės receptą puikiai tiks ir pusryčiams, ir norint pasmaližiauti.
Daugiau nuotraukų (2)
Pasigaminkite ir pasimėgaukite.
Varškės sūreliai
Reikės:
  • 500 g varškės (9 proc.);
  • 100 g geltonų razinų;
  • 60 g lydyto kokosų aliejaus;
  • 50 g kokosų pieno;
  • 3–4 lašų vanilės ekstrakto arba 6 lašų stevijos su vanile.
Glaistui reikės:
  • 100 g juodojo šokolado (72 proc.);
  • 60 ml kokosų aliejaus.
Kaip gaminti
Išmirkykite razinas, suberkite į plakiklį, įpilkite kokosų pieno, aliejaus, vanilės, plakite 10 sekundžių. Tada sudėkite varškę, plakite, kol masė bus puri, sukrėskite į dubenį ir 20 minučių palaikykite šaldytuve.
Patieskite ant stalo maistinę plėvelę, suformuokite sūrelio storio volelį, dėkite valandai į šaldiklį. Vėliau volelį galite supjaustyti – taip gausite norimo dydžio sūrelius. Galima naudoti ir ledukų formeles – iš pradžių jas reikės ištepti aliejumi, palaikyti šaldiklyje, o vėliau sukrėsti sūrelių masę.
Ruoškite glaistą – ištirpinkite šokoladą ir kokosų aliejų.
Suformuotus sūrelius pamerkite į ištirpintą šokoladą, dėkite ant grotelių, kad nuvarvėtų.
varškės sūreliaireceptas^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.