Kepsninėje keptos kulšelės su Alabamos padažu

2020 m. sausio 16 d. 11:56
„Kristupo Krivicko BBQ užrašai“
Receptas
Baltajam Alabamos padažui reikės:
Daugiau nuotraukų (1)
  • 250 ml majonezo;
  • 60 ml krienų;
  • 30 ml sidro acto;
  • 2 šaukštai citrinos sulčių;
  • 1 šaukštelis geltonų garstyčių;
  • 5 šaukšteliai cukraus;
  • 1½ šaukštelio druskos;
  • 1 šaukštelis juodųjų pipirų;
  • ¼ šaukštelio Kajeno pipirų.
Kaip gaminti
Padažui viską sumaišome.
Kulšeles pamarinuojame su druska, pipirais ir česnakais.
Kepame netiesioginėje kaitroje 180-200°C temperatūroje su trupučiu dūmo iki vidinės 65°C. 
Apskrudiname tiesiogiai virš žarijų, aptepame Alabamos padažu. Kulšelių vidinė temperatūra turi būti 74°C. Prieš patiekiant dar kartą apliejame padažu.
Skanaus! 
kulšelėsreceptas^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.