Persilado prieskoniai: nesuprantu, kodėl negaminau jų anksčiau

2019 m. lapkričio 4 d. 09:02
„Kviečiu į virtuvę“
Receptas
Niekaip nesuprantu, kodėl tokių prieskonių nepasigaminau anksčiau? Bet geriau vėliau, negu niekada. 
Daugiau nuotraukų (2)
Prieskoniai kvapnūs, gaivūs. Paruošti šaldytuve gali stovėti ir savaitę.
Persilado prieskoniai
Gamindami užtruksite apie 10 min.
Reikalingi produktai:
  • ryšulėlis petražolių;
  • 2 skiltelės česnako;
  • žiupsnis jūros druskos;
  • 1 v. š. alyvuogių aliejaus.
Kaip gaminti
Petražoles nuplaukite, nusausinkite. Česnako skilteles nulupkite. Petražoles ir česnakus susmulkinkite iki vientisos masės – galima pjaustyti peiliu ar į pagalbą pasitelkti maisto smulkintuvą. 
Įmaišykite jūros druską. Paruoštus prieskonius dėkite į indelius, užpilkite aliejumi. 
Laikykite šaldytuve, kol prireiks.
persiladaspetražolės^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.