Amerikietiškos kopūstų salotos su padažu, kuris turėtų patikti daugeliui

2019 m. spalio 30 d. 15:52
„Lithuanian in the USA“
Receptas
Perkant tokias kopūstų salotas parduotuvėje ar greito maisto užkandinėje JAV, dažniausiai daržovės – kopūstai ir morkos – būna labai labai susmulkintos, tačiau aš labiau mėgstu truputį stambiau supjaustytas daržoves.
Daugiau nuotraukų (1)
Dėl to kopūstų salotoms morkas tarkavau stambesne tarka, o kopūstus supjausčiau mažomis juostelėmis. 
Bet, žinoma, smulkinkite daržoves salotoms taip, kaip labiau mėgstate, kaip jums skanu.
Padažas, kuriuo pagardinau šias salotas, labai puikiai tinka ir kitoms salotoms ar mišrainėms ar tiesiog gali būti valgomas kaip pagardas prie įvairiausių užkandžių. 
Padažo skonį galite keisti keisdami ingredientų kiekį, pritaikydami savo skoniui, bet pagamintas pagal recepte nurodytus kiekius turėtų tikrai patikti daugeliui.
Amerikietiškos kopūstų salotos
Maždaug 4 porcijoms reikės:
  • 0,5 nedidelio kopūsto galvos;
  • 2 vidutinio dydžio morkos.
Padažui:
  • 3 valg. š. majonezo,
  • 1 valg. š. baltojo acto,
  • ¼ arb. š. druskos,
  • 1 arb. š. cukraus,
  • ¼ arb. š. baltųjų pipirų.
Gaminimas
Kopūstą supjaustome plonais siaurais šiaudeliais.
Morkas nulupame, sutarkuojame stambia tarka. Sumaišome su kopūstu.
Padažo ingredientus gerai išmaišome viename dubenėlyje ir sumaišome su kopūstų salotomis. Skanaus!
Kai gaminsite padažą, paragaukite ar pagal jūsų skonį netrūksta kurių nors sudedamųjų dalių.
salotoskopūstaskopūstai
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.