Kepta lašiša medaus ir garstyčių marinate: tobula vakarienė greičiau nei per pusvalandį

2019 m. spalio 19 d. 10:57
„Kviečiu į virtuvę“
Receptas
Kepta lašiša medaus ir garstyčių marinate – tai tobula vakarienė. Mėgstu žuvį, ir kuo toliau, tuo dažniau ja lepinuosi.
Daugiau nuotraukų (2)
Iš nurodyto produktų kiekio paruošite 4 porcijas, užtruksite apie 25 min.
Reikalingi produktai:
  • 4 gabalėliai po 200 g lašišos filė;
  • 1 citrina;
  • 2 v. š. aliejaus;
  • 1 a. š. grūdėtų garstyčių;
  • 1 v. š. medaus;
  • 2 skiltelės česnako;
  • druskos pagal skonį;
  • žiupsnis citrininių pipirų.
Kaip gaminti
Lašišą nuplauname, nusausiname. Česnaką pasmulkiname. Suberiame į dubenį. Pilame aliejų, dedame medų, garstyčias, beriame pipirus ir druską. 
Atpjauname 4 citrinos griežinėlius. Iš likusios citrinos išspaudžiame sultis. 
Marinatą gerai išmaišome. Juo aptepame lašišos gabalėlius. Ant kiekvieno uždedame po griežinėlį citrinos. 
Kiekvieną gabalėlį suvyniojame į foliją. Dedame kepti į įkaitintą iki 190 laipsnių orkaitę 12 – 15 min.
lašišakepta žuvislašišos
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.