Avinžirnių ir tapijokos miltų lietiniai

2019 m. rugsėjo 23 d. 13:51
Lrytas.lt
Receptas
Tinklaraštis „Wise taste“ dalijasi veganiškų lietinių receptu.
Daugiau nuotraukų (1)
Reikės:
130 g avinžirnių miltų;
170 g tapijokos miltų;
310 ml vandens;
1 a. š. cinamono;
4 šaukštų nerafinuoto kokosų žiedų cukraus;
2 šaukštų aliejaus ir dar šiek tiek kepimui;
1/4 a. š. druskos. 
Kaip gaminti
1. Miltus, cinamoną, druską ir cukrų išmaišome. 
2. Po truputį pilame vandenį ir maišome šluotele. 
3. Supilame aliejų ir viską gerai išmaišome. 
4. Keptuvę su trupučiu aliejumi įkaitiname ir blynus kepame ant nedidelės kaitros. 
Skanaus! 
Už receptą dėkojame tinklaraščiui „Wise taste“.
Receptu pasidalijo „AuGalingas pirmadienis
„AuGalingas pirmadienis“ yra visuomenės sveikatos projektas, skatinantis vartoti daugiau daržovių, vaisių, grūdinių kultūrų ir vieną dieną per savaitę atsisakyti mėsos. Tą padaryti nebus sunku, nes kiekvieną pirmadienį dalinsimės naujų, auGalingų patiekalų receptais, padėsiančiais pradėti savaitę sveikai, energingai ir skaniai.
lietiniaiveganiški valgiai^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2025 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.