Triušienos troškinys pagal žinomo šefo receptą

2019 m. rugsėjo 13 d. 11:16
Receptas
Saldu, rūgštu, aštru. Gianas Luca Demarco, laidoje „Gardu Gardu“ ruošdamas triušieną, nepabijojo į troškinį įdėti vynuogių. Rezultatas suteiks ypatingų pojūčių.
Daugiau nuotraukų (2)
Triušienos troškinys su vynuogėmis
Reikės:
  • 400 g triušienos filė,
  • 150 g Kalamatos alyvuogių,
  • 1 mėlynojo svogūno,
  • šlakelio ypač tyro alyvuogių aliejaus,
  • persilado prieskonių,
  • 100 ml raudonojo vyno,
  • 100 g raudonųjų ir žaliųjų vynuogių,
  • pipirų,
  • druskos,
  • šlakelio balzaminio acto.
Kaip gaminti 
Triušienos filė supjaustykite norimo dydžio gabaliukais. Svogūną supjaustykite riekelėmis.
Į įkaitintą keptuvę įpilkite šlakelį ypač tyro alyvuogių aliejaus ir apkepinkite triušieną, pagardintą persilado prieskoniais. Tuomet sudėkite svogūnus. 
Apkepus įpilkite raudonojo vyno ir troškinkite apie 10 min. 
Pasmulkinkite alyvuoges ir taip pat sudėkite į keptuvę. Pagardinkite druska ir pipirais. Vynuoges perpjaukite perpus ir likus 5 min. iki troškinimo pabaigos sudėkite į keptuvę. 
Prieš valgant užpilkite šlakelį balzaminio acto.
triušienatriušis^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.