Šparaginės pupelės su šonine: puikus užkandis per 15 minučių

2019 m. rugpjūčio 27 d. 13:59
Audronė Zemenskienė, „Gamink su Audrone“
Receptas
Šparagines pupeles vis dažniau įtraukiu į savo racioną, nes dabar jų metas.
Daugiau nuotraukų (4)
Naudoju šparagines pupeles troškiniams, sriuboms, apkepams, salotoms, omletui ir kitiems patiekalams gaminti.
Šparaginių pupelių jau užsišaldžiau, o iš likučio prisukau gardžių užkandukų.
Žodžiu: tik du ingredientai, ir puikus užkandis bus ant jūsų stalo.
Šparaginės pupelės su šonine
Reikės:
  • šparaginių pupelių;
  • šoninės (šaltai rūkytos).
Kaip gaminti 
Šparagines pupeles perploviau po tekančiu vandeniu, nupjoviau galiukus ir užstačiau virti. Viriau pasūdytame vandenyje 10 min.
Išvirtas šparagines pupeles perliejau šaltu vandeniu.
Liko imti po 3–4 vnt. šparaginių pupelių ir įsukti į šonines juosteles.
Kepiau orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje 15–20 min.
P.S. galite kepti ir keptuvėje.
Skanaus!
Receptu pasidalijo „Gamink su Audrone“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.