Naudoju šparagines pupeles troškiniams, sriuboms, apkepams, salotoms, omletui ir kitiems patiekalams gaminti.
Šparaginių pupelių jau užsišaldžiau, o iš likučio prisukau gardžių užkandukų.
Žodžiu: tik du ingredientai, ir puikus užkandis bus ant jūsų stalo.
Šparaginės pupelės su šonine
Reikės:
- šparaginių pupelių;
- šoninės (šaltai rūkytos).
Kaip gaminti
Šparagines pupeles perploviau po tekančiu vandeniu, nupjoviau galiukus ir užstačiau virti. Viriau pasūdytame vandenyje 10 min.
Išvirtas šparagines pupeles perliejau šaltu vandeniu.
Liko imti po 3–4 vnt. šparaginių pupelių ir įsukti į šonines juosteles.
Kepiau orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje 15–20 min.
P.S. galite kepti ir keptuvėje.
Skanaus!
Receptu pasidalijo „Gamink su Audrone“