Patikėkit – šie suktinukai greičiausiai dingsta nuo stalo ir greičiausiai suvalgomi kelionėje.
Kas kartą darydama lavašo suktinukus, bandau eksperementuoti.
Šįsyk prisukau lavašo suktinukų su kumpine dešra ir šviežiais agurkėliais. Manau, kad tiktų ir su marinuotais agurkėliais.
Paprasta. Greita. Skanu.
Lavašo suktinukai su kumpine dešra ir šviežiais agurkais
Reikės:
- 1 lavašo,
- 175 g tepamojo sūrelio,
- 2 × 90 g kumpinės dešros,
- krapų,
- salotų lapų,
- 2 šviežių agurkų.
Kaip gaminti
Lavašą ištepiau sūreliu, užbarsčiau smulkintų krapų, sudėjau kumpinę dešrą (pirkau jau pjaustytą), salotų lapus ir burokine trintuve tarkuoto agurko.
Liko susukti lavašą, įsukti į maistinę plėvelę ir palikti šaldytuve kelioms valandoms ar nakčiai (aš dariau iš vakaro, dėl to suktinukai buvo labai skanūs, nesprangūs).
Skanaus!