Pirmadieniui be mėsos – humusas su petražolėmis

2019 m. liepos 22 d. 10:15
„AuGalingas pirmadienis“
Receptas
„AuGalingo pirmadienio“ komanda siūlo pasigaminti humuso su petražolėmis – tai sveika, lengva ir kartu soti užkandėlė, kurią skaniausia valgyti su šviežių daržovių lazdelėmis. 
Daugiau nuotraukų (1)
Reikės:
300 g virtų avinžirnių,
2 šaukštų sezamų pastos (tahini),
citrinų sulčių,
1 skiltelės česnako,
2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
didelio žiupsnio druskos,
šviežių petražolių. 
Kaip gaminti
Sudėkite visus ingredientus į trintuvą ir sumalkite. Įpilkite šiek tiek vandens, jei konsistencija per tiršta.
Receptu pasidalijo „AuGalingas pirmadienis“
„AuGalingas pirmadienis“ yra visuomenės sveikatos projektas, skatinantis vartoti daugiau daržovių, vaisių, grūdinių kultūrų ir vieną dieną per savaitę atsisakyti mėsos. Tą padaryti nebus sunku, nes kiekvieną pirmadienį dalinsimės naujų, auGalingų patiekalų receptais, padėsiančiais pradėti savaitę sveikai, energingai ir skaniai.
humusas^Instantavinžirniai
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2025 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.