Reikės:
300 g virtų avinžirnių,
2 šaukštų sezamų pastos (tahini),
citrinų sulčių,
1 skiltelės česnako,
2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
didelio žiupsnio druskos,
šviežių petražolių.
Kaip gaminti
Sudėkite visus ingredientus į trintuvą ir sumalkite. Įpilkite šiek tiek vandens, jei konsistencija per tiršta.
Receptu pasidalijo „AuGalingas pirmadienis“
„AuGalingas pirmadienis“ yra visuomenės sveikatos projektas, skatinantis vartoti daugiau daržovių, vaisių, grūdinių kultūrų ir vieną dieną per savaitę atsisakyti mėsos. Tą padaryti nebus sunku, nes kiekvieną pirmadienį dalinsimės naujų, auGalingų patiekalų receptais, padėsiančiais pradėti savaitę sveikai, energingai ir skaniai.