Žinau, kad daugelis mėgsta pikantiškus, aštresnius sūrius, o man priimtinesni yra saldūs. Kaip sakoma, skonio reikalas.
Tad aš išsikepiau parduotvėje pirktą sūrį pagal savo skonį – su medumi ir džiovintais vaisiais.
Ką aš galiu pasakyti... Gavosi puikiai, ir kepsiu dar nesyk.
Kitą sūrį kepsiu su cinamonu, tikiuosi, taip pat bus labai skanus.
Keptas varškės sūris su medumi ir džiovintais vaisiais
Reikės:
- varškės sūrio (22 proc.),
- medaus,
- džiovintų vaisių mišinio.
Kaip gaminti
Sūrį supjausčiau riekelėmis, bet ne iki galo – kitaip tariant, padariau gilesnius įpjovimus.
Sūrį sutepiau medumi stengdamasi, jo patektų ir į įpjovimus. Uždėjau vaisių mišinio.
Paruoštą sūrį apdengiau iš visų pusių folija ir pašoviau kepti į orkaitę.
Kepiau 180 laipsnių temperatūroje 20-25 min.
Puikus deserta prie kavos ar arbatos puodelio.
Skanaus!