Avižinių dribsnių duonelė su sėklomis – receptas, keliaujantis per virtuves

2019 m. liepos 8 d. 10:42
Audronė Zemenskienė, „Gamink su Audrone“
Receptas
Šios duonelės receptas šiuo metu labai paplito internete. Labai jau norėjosi jį išmėginti ir man, tad nieko nelaukdama išsikepiau ir aš. Receptą nusižiūrėjau vienoje sveikos mitybos grupėje.
Daugiau nuotraukų (3)
Išties šiai duonelei išsikepti reikės vos kelių ingredientų. 
Taigi, jeigu jus sudomino sveikuoliška duonytė, skaitykite receptą.
Avižinių dribsnių duonelė su sėklomis
Reikės:
  • 300 g visagrūdžių avižų dribsnių,
  • 370 g natūralaus jogurto (graikinio),
  • 100 g duonos sėklų mišinio,
  • 0,5 a. š. druskos.
Kaip gaminti
Visus recepte išvardintus produktus sumaišiau ir sudėjau į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi.
Kepiau 180 laipsnių temperatūroje 50-60 min.
Manau, kad šią duonelę tiktų kepti ir su džiovintais vaisiais. Reikės išmėginti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.