Avižiniai blyneliai su kokosų pienu ir varške
Reikės:
- skardinės kokosų pieno,
- 4 kiaušinių,
- apie 10 šaukštų avižinių dribsnių,
- 3 šaukštų kokosų drožlių,
- žiupsnelio druskos,
- poros šaukštelių cukraus (arba pagal skonį),
- vanilės esencijos,
- 400 g pusriebės varškės,
- maždaug 10 šaukštų miltų.
Kaip gaminti
Viską sumaišyti ir išsukti į vientisą masę.
Geriausia tešlą palaikyti 10-20 minučių pailsėti, kad išbrinktų dribsniai. Aš nesivarginu – dažniausiai palieku per naktį.
Kepti, kol gražiai apskrunda!
Labai verta pasigaminti artėjančio savaitgalio pusryčiams, arba kaip ir mes - tiesiog pirmadienio vakarienei.
Ir bėkit džiaugtis šia nuostabia vasariška saule!