Vyniotinis yra kepamas orkaitėje, todėl pagaminti jį visai nesudėtinga.
O kas gali būti skaniau, nei namuose kepti vyniotiniai ar kiti patiekalai, kurie ruošiami su meile savo artimiesiems.
Reikės:
- vištienos krūtinėlių;
- džiovintų abrikosų;
- džiovintų slyvų;
- prieskonių vištienai;
- pipirų ir druskos.
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę supjausčiau išilgai ir lengvai pamušiau (paploninau), pagardinau prieskoniais ir druska.
Ant kepimo plėvelės, sudėjau vištieną, ant viršaus abrikosus, slyvas ir susukau.
Taip susuktą vyniotinį, padėjau į skardą, patiestą kepimo popieriumi ir kepiau 180 laipsnių temperatūroje 45 – 50 min.
Iškepusį vyniotinį laikiau šaldytuve per naktį.
Vyniotinis pagamintas. Pjaustome ir ragaujame.
Skanaus!
Receptu pasidalijo „Gamink su Audrone“