Tad sugalvojau, kad visgi reikia juos iškepti, tik šiek tiek kitokius. Ir tada prieš akis iškilo vaizdas kotletų, kuriuos buvau radusi žurnale. Susiradau, pakoregavau pagal savo skonį ir spintelių turinį ir kibau į darbus.
Rezultatas maloniai nustebino, nes kotletai gavosi sultingi, kvapnūs ir labai skanūs. Ir patikėkite manimi – švieži čiobreliai čia puikiai tinka, o jiems ne ką prasčiau pritaria maskarponė.
Tad gal sugundysiu ir jus išbandyti šiandien pietums.
Kotletai su čiobreliais ir maskarpone
Reikalingi produktai:
- 500 g kiaulienos faršo,
- 5 pievagrybiai,
- 2 šaukštai maskarponės sūrio,
- 1 svogūnas,
- 1 kiaušinis,
- kelios šakelės čiobrelių,
- pagal skonį druskos,
- pagal skonį maltų baltųjų pipirų,
- aliejaus.
Kaip gaminti
Labai smulkiai sukapokite svogūną, pievagrybius ir čiobrelius.
Suberkite į faršą. Sudėkite maskarponės sūrį, įmuškite kiaušinį, pagardinkite druska, pipirais ir gerai išmaišykite.
Suberkite į faršą. Sudėkite maskarponės sūrį, įmuškite kiaušinį, pagardinkite druska, pipirais ir gerai išmaišykite.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir drėgnomis rankomis formuokite nedidelius kotletukus.
Kepkite ant vidutinės liepsnos iš abiejų pusių, kol iškeps.
Valgykite su norimu garnyru.
Valgykite su norimu garnyru.