Kiaulienos nugarinės suktinukai su grybais ir sūriu „Pik-Nik“
Reikalingi produktai:
- 5 kiaulienos nugarinės pjausniai,
- 1 svogūnas,
- 200 g pievagrybių, česnakų granulės, „Pik–Nik“ sūrio lazdelės, prieskoniai pagal skonį,
- druska,
- majonezas.
Kaip gaminti
Mėsą supjaustykite, pamuškite, gardinkite prieskoniais, druska, česnaku. Marinuokite apie 1 valandą.
Svogūną ir grybus supjaustykite – iškepkite, pagardinkite prieskoniais. Mėsą patepkite majonezu, dėkite šaukštą grybų ir sūrio lazdelę, suvyniokite. Naudokite tiek sūrio lazdelės, kad ji neišlįstų per šonus.
Suktinukus apvoliokite miltuose, po to – plaktame kiaušinyje, po to –️ džiūvėsėliuose.
Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje.
„Skanaus!“ – palinkėjo Diana.