„Tinginys“, kuriam ypatingo skonio suteikia sūdyta karamelė

2019 m. kovo 27 d. 13:27
„Skanios Bajalių istorijos“
Receptas
„Tinginys“ su sūdyta karamele
Daugiau nuotraukų (1)
Reikės:
  • 200 g sausainių (pvz. „Gaidelis“),
  • 100 g sviesto,
  • 200 g sūdytos karamelės,
  • 50 g džiovintų spanguolių,
  • 1 valg. š. aguonų arba ispaninių šalavijų sėklų, 
  • 3 valg. š. saulėgrąžų branduolių.
Kaip gaminti
Sausainiai susmulkinami.
Sviestas išlydomas nedideliame puodelyje. Į sviestą sudedama karamelė ir lėtai kaitinant pastoviai maišoma, kol tampa vientisa mase. 
Ant smulkintų sausainių pilama karamelės ir sviesto masė, papildomai pridedama spanguolių, aguonų, saulėgražų branduolių ir viskas gerai sumaišoma.
Masė supilama į norimą formą, išlyginama, paslegiama ir laikoma šaldytuve mažiausiai 4 valandas arba per naktį.
tinginysdesertas^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.