Dieviškai skani kokosų sriuba su vištiena ir krevetėmis – norėsis dar ir dar

2019 m. kovo 18 d. 13:25
Edita Zubrickaitė, „Oditėlės blogas“
Receptas
Dieviško skonio sriuba – šildanti, puikaus skonio. Šiek tiek aštrumo jai suteikia „Tom yum“ pasta. Iš serijos, kai valgyti iš skanumo norisi dar ir dar.
Daugiau nuotraukų (2)
Kokosų sriuba su vištiena ir krevetėmis
4 porcijoms reikės:
  • 1 l vandens;
  • 1 vištienos krūtinėlės;
  • 0,5 raudonosios paprikos;
  • apie 100 g mažų pievagrybių galvučių;
  • apie 50 g orzo arba kitų smulkių makaronų;
  • 1 a. š. „Tom yum“ pastos;
  • 400 ml kokosų pieno;
  • 12 vnt. tigrinių krevečių (šviežių arba šaldytų);
  • druskos.
Kaip gaminti
Į puodą supilkite vandenį. Kai jis užvirs, sudėkite nedideliais kubeliais pjaustytą vištieną ir papriką, suberkite pievagrybius, nuo užvirimo pavirkite ~ 5 min. 
Suberkite makaronus, sudėkite „Tom yum“ pastą ir virkite 10-15 min. arba kol makaronai išvirs.
Supilkite kokosų pieną, sudėkite krevetes, pagardinkite druska, išmaišykite ir kai užvirs, pavirkite 3-4 min., t.y., kad krevetės taptų raudonos ir būtų išvirusios.
Skanaus!
sriubavištienakrevetės
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.