Kokosų sriuba su vištiena ir krevetėmis
4 porcijoms reikės:
- 1 l vandens;
- 1 vištienos krūtinėlės;
- 0,5 raudonosios paprikos;
- apie 100 g mažų pievagrybių galvučių;
- apie 50 g orzo arba kitų smulkių makaronų;
- 1 a. š. „Tom yum“ pastos;
- 400 ml kokosų pieno;
- 12 vnt. tigrinių krevečių (šviežių arba šaldytų);
- druskos.
Kaip gaminti
Į puodą supilkite vandenį. Kai jis užvirs, sudėkite nedideliais kubeliais pjaustytą vištieną ir papriką, suberkite pievagrybius, nuo užvirimo pavirkite ~ 5 min.
Suberkite makaronus, sudėkite „Tom yum“ pastą ir virkite 10-15 min. arba kol makaronai išvirs.
Supilkite kokosų pieną, sudėkite krevetes, pagardinkite druska, išmaišykite ir kai užvirs, pavirkite 3-4 min., t.y., kad krevetės taptų raudonos ir būtų išvirusios.
Skanaus!