Šįkart ji siūlo paeksperimentuoti su sumuštinių duona ir pasigaminti pasaulyje itin populiarius avokado skrebučius.
„Šiuos sumuštinius galima gaminti su pačiais įvairiausiais priedais, pagal skonį ir šaldytuvo turinį. Jokios rutinos – galima kaskart sukurti vis naują skonį. Ir nepamiršti, kad valgome ir akimis – kuo daugiau spalvų“, – sako Kristina.
Kokius priedus naudoti? Kaip viską derinti? K.Pišniukaitė pasakoja video siužete, kurį rasite žemiau – būtinai pažūrėkite.
Dalijamės produktų sąrašu ir gaminimo aprašymu.
Sumuštiniai su trintu avokadu ir trimis skirtingais priedais (virtu kiaušiniu, lašiša ar feta)
Reikės:
avižinės duonos,
2 avokadų (prinokusių, juoda odele),
citrinos sulčių,
druskos, pipirų,
1 kiaušinio,
sūdytos plonai pjaustytos lašišos,
fetos sūrio,
daigų.
Gaminame
1. Avokadus sutriname šakute su citrinos sultimis, druska ir pipirais.
2. Kietai išverdame kiaušinį.
3. Ant duonos tepame avokado, ant viršaus išdėliojame priedus.
4. Papildomai galima papuošti daigais, įvairiomis sėklomis.