Puikaus užkandžio receptas: keptos kriaušės su įdaru

2019 m. vasario 26 d. 17:04
Odeta Kudopčenkienė, „Samčio užrašai“
Receptas
Dalijuosi tobulu receptu. Ir net nežinau, kaip tiksliai pavadinti: desertas tai ar užkandis. 
Daugiau nuotraukų (1)
Keptos kriaušės su įdaru
Iš nurodyto produktų kiekio pagaminsite 4 asmenims, užtruksite apie 30 min.
Reikalingi produktai:
  • 4 kriaušės,
  • 1 citrina,
  • 4 v. š. medaus,
  • 4 v. š. migdolų plokštelių,
  • 2 v. š. razinų,
  • 1/4 v. š. cinamono,
  • 60 g gražgarsčių.
Kaip gaminti
Kriaušes perpjaukite perpus ir šiek tiek išskobkite vidų.
Pašlakstykite citrinos sultimis.
Medų, razinas, migdolų plokštes ir cinamoną išmaišykite.
Į kriaušių vidurį dėkite įdaro.
Kriaušes dėkite į kepimo skardą, šaukite į 180 C orkaitę ir kepkite 10-15 min.
Lėkštese išdėliokite gražgarsčių lapelius, ant viršaus dėkite po dvi puseles kriaušių.
Skanaus.
užkandiskriaušės^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.