Silkė su porais ir žirneliais: naujas ir tikrai įdomus receptas

2019 m. vasario 22 d. 10:45
Odeta Kudopčenkienė, „Samčio užrašai“
Receptas
Akys užkliuvo už naujo Rasos recepto. Kažkas įdomaus, nebandyto ir negirdėto. Visi produktai gulėjo šaldytuve, tad atsirado puiki proga išbandyti šią mišrainę.
Daugiau nuotraukų (1)
Galiu pasakyti – tikrai skani. Tik patariu: nepirkite prastos silkės, o jūsų mėgstamiausią, nes tik nuo jos priklausys šios mišrainės skonis.
Silkė su porais ir žirneliais
Iš nurodyto produktų kiekio pagaminsite 2 porcijas, užtruksite apie 15 min.
Reikalingi produktai:
  • 3 silkių filė,
  • 100 g konservuotų žirnelių,
  • 3 kietai virti kiaušiniai,
  • 1 poro baltoji dalis,
  • 2 šaukštai majonezo,
  • keli žali svogūno laiškai.
Silkės filė ir kiaušinius supjaustykite kubeliais, porą supjaustykite plonais pusžiedžiais, žirnelius nuvarvinkite.
Viską sudėkite į dubenį, dėkite majonezą ir gerai išmaišykite. Užberkite smulkintų svogūno laiškų.
silkėsilkėssilkės patiekalai
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.