Kotletai su pievagrybiais
Reikės:
- 0,4 kg maltos kiaulienos (ar faršo),
- 5 pievagrybių,
- 1–2 svogūnų,
- 1 kiaušinio,
- prieskonių maltai mėsai,
- pipirų ir druskos,
- džiūvėsėlių,
- sviesto,
- aliejaus kepti.
Kaip gaminti
Keptuvėje svieste ir šlakelyje aliejaus pakepinau mažais gabaliukais pjaustytus pievagrybius ir svogūnus (kartu galite pakepinti ir tarkuotą morką).
Į maltą mėsą (faršą) sudėjau apkeptus pievagrybius, įmušiau kiaušinį, pagardinau prieskoniais.
Iš paruoštos masės formavau kotletus, juos paniravau džiūvesėliuose ir iškepiau keptuvėje su su šlakeliu aliejaus.
Prie šių kotletų tiks bet koks garnyras pagal jūsų skonį, o aš pasirinkau bulvių košę su šviežiomis salotomis.
Paprasta. Greita. Skanu.
Skanaus ir jums.
Receptu pasidalijo „Gamink su Audrone“