Kotletai su pievagrybiais: gardūs pietūs ar vakarienė – garantuoti

2019 m. vasario 11 d. 15:37
Audronė Zemenskienė, „Gamink su Audrone“
Receptas
Norite skanių kotletų? Tuomet gaminkite juos su pievagrybiais. Ir visai nesvarbu – gaminsite juos iš kiaulienos, vištienos ar kitos maltos mėsos ar faršo. Gardūs pietūs ar vakarienė – garantuoti.
Daugiau nuotraukų (1)
Kotletai su pievagrybiais
Reikės:
  • 0,4 kg maltos kiaulienos (ar faršo),
  • 5 pievagrybių,
  • 1–2 svogūnų,
  • 1 kiaušinio,
  • prieskonių maltai mėsai,
  • pipirų ir druskos,
  • džiūvėsėlių,
  • sviesto,
  • aliejaus kepti.
Kaip gaminti
Keptuvėje svieste ir šlakelyje aliejaus pakepinau mažais gabaliukais pjaustytus pievagrybius ir svogūnus (kartu galite pakepinti ir tarkuotą morką).
Į maltą mėsą (faršą) sudėjau apkeptus pievagrybius, įmušiau kiaušinį, pagardinau prieskoniais.
Iš paruoštos masės formavau kotletus, juos paniravau džiūvesėliuose ir iškepiau keptuvėje su su šlakeliu aliejaus.
Prie šių kotletų tiks bet koks garnyras pagal jūsų skonį, o aš pasirinkau bulvių košę su šviežiomis salotomis.
Paprasta. Greita. Skanu.
Skanaus ir jums. 
Receptu pasidalijo „Gamink su Audrone“
kotletaipievagrybiai^Instant
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.