Karštai rūkytos medumi karamelizuotos stintos

2019 m. vasario 7 d. 18:12
Riebus katinas
Receptas
Ruošiamės savaitgalį vyksiančiam „Palangos stinta“ BBQ čempionatui.
Daugiau nuotraukų (9)
Žuveles išdarinėjame, galvas paliekame. Nuplovę gausiai apibarstome druska. 
Po valandos druską nuplauname. Stintas nusausiname rankšluostiniu popieriumi. Švelniai įtriname mišiniu iš smulkiai pjaustyto česnako, juodųjų pipirų, citrinpipirių bei trupučio druskos. 
Groteles patepame aliejumi, kad stintos nepriliptų. Dedame nugara žemyn. Pilvan - truputis lietuviško medaus. 
Kepsninę įkaitiname iki 50-60°C. Su deflektoriumi. Rūkome 30-40 min. Kas 15 min. per rūkymo angą įstumiame šlapių vyšnios drožlių.
Iki pasimatymo Palangoje! 
 
StintosstintaPalangos stinta
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.